Just nu har vi en tjänst ute. Se annonsen nedan.

Ringare i valrörelsen

Vill du ringa väljare i valet? Då är det dig vi vill ha!

Är du sugen på att ge järnet för en röd valseger i höst? Har du vana av att arbeta med rundringning? Är du sugen på att lära dig?

I höst kommer Vänsterpartiet i Skåne att ringa väljare för att mobilisera stöd för en stark vänster i årets val. Vi söker nu dig som vill vara del av ett gäng ringare som timarvoderas för att ringa de skånska väljarna i våra målgrupper. Du kommer att timarvoderas för detta de sista veckorna innan valet. Ringandet kommer troligtvis främst ske på eftermiddagar och kvällar. Vänsterpartiet Skåne står för all infrastruktur (telefoner osv.) och du bistår med din tid och ditt engagemang. Du blir betald kollektivavtalsenlig lön. Andra språkkunskaper än svenska och engelska är meriterande (men inte ett krav).

Vänsterpartiet Skåne är ett feministiskt, socialistiskt och antirasistiskt parti på ekologisk grund. Det betyder att syftet med allt vi gör är att skapa ett annat samhälle utan förtryck och orättvisor. Vi bygger vår verksamhet på aktivistisk kraft, hundratals ideellt arbetande medlemmar och sympatisörer som bygger vår verksamhet. Inför valet kommer det behövas både ideella krafter och avlönade för att vi ska komma i mål med allt arbete vi vill göra i distriktet för att lyfta vänstern i Skåne till oanade höjder.

Välkommen med din ansökan! Inkom med personligt brev samt CV till skane@vansterpartiet.se. Sista dag för att söka är den 16 juni. Vill du veta mer? Kontakta partidistriktets ordförande Ana Süessner Rubin (0735-33 48 66, ana.rubin@vansterpartiet.se).