Inbjudan till nya medlemmar i Vänsterpartiet i Skåne!

Som ny medlem är du en viktig person för oss och därför vill vi gärna träffa dig och berätta lite om vad vi är för rörelse. Vi har planerat fyra kursdagar på fyra olika orter (se nedan).

På vår träff som vi kallar ”Vänsterpartiet – så funkar det” kommer vi bland annat att prata om vår historia, våra mål och hur vi fungerar och är organiserade som parti. Du kommer att få information om hur du bäst kan engagera dig för ett socialistiskt, ekologiskt och feministiskt samhälle oavsett om du vill sitta i en nämnd, dela flygblad eller bara hänga med oss i sociala media. Självklart finns det mycket mer än detta att göra och vi är glada för allt engagemang, hur stort eller litet det än är.

Den här dagen arrangeras av Vänsterpartiet i Skåne som är en distriktsorganisation som samlar över trettio partiföreningar i de skånska kommunerna.

Välkommen till en inspirerande och peppig dag! Vi inleder dagen med en enkel frukostfika och bjuder så klart på lunch och eftermiddagsfika. Behöver du ersättning för resekostnader får du även det.

Du anmäler dig till skane@vansterpartiet.se genom att ange namn, adress, telefonnummer och om du har någon allergi eller är vegan/vegetarian.

Till sist vill vi säga att vi är väldigt glada för att du blivit medlem hos oss. Tillsammans kan vi göra vårt samhälle till något som är bra för alla, inte bara de rikaste.

Vänsterpartiet – så funkar det arrangeras på följande orter:

ORT DATUM TID PLATS
Helsingborg 13 oktober 9.30-16.00 Folkets hus, Södergatan 65, Helsingborg
Ystad 14 oktober 9.30-16.00 Nya Rådhuset, Österports Torg, Ystad.
Malmö 14 oktober 8.30-16.00 Sofielunds Folkets hus, Rolfsgatan 16, Malmö
Kristianstad 27 oktober 9.30-16.00 Fackens hus, Kanalgatan 94, Kristianstad
Lund 28 oktober 9.30-16.00 Folkets hus, Kiliansgatan 13, Lund. OBS! Ej tillgänglighetsanpassad