Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Många tar nu steget och blir medlem i vårt parti – i dagsläget är vi över 18 000 medlemmar. För att bygga ett rättvist och jämställt Sverige behöver vi fler medlemmar. Bli medlem i Vänsterpartiet!

Bli medlem genom att fylla i denna medlemsansökan direkt på internet.

Som medlem i Vänsterpartiet får du:

  • Inbjudningar till kurser, seminarier och studiecirklar samt medlemsmöten
  • Magasinet RÖTT 4 gånger per
  • Vänsterpartiet Skånes interntidning Menander hem i brevlådan 8 gånger per år
  • Möjlighet att direkt påverka Vänsterpartiets politik
  • Arbeta aktivt för ett regeringsskifte

Den ordinarie medlemsavgiften är 300 kr per år, med möjlighet för avgiftsreducering ifall du har mycket låg inkomst. Första året som medlem i Vänsterpartiet betalar du endast 100 kr.

Är du intresserad men ännu inte helt övertygad? Läs mer om vilka frågor som är våra viktigaste i valet under rubriken “Vår politik“. Kontakta oss om du vill ha mer information skickat till dig, antingen till din postadress eller via e-post. Det gör du genom att skicka ditt namn och adress till skane@vansterpartiet.se eller genom att ringa 040-19 27 87.

Du kan också kontakta din lokala partiförening direkt. Det ordnas ofta öppna möten eller andra typer av arrangemang som du är välkommen på. Mer info hittar du under “partiföreningarna“.