Lördag 2 september bjuder Vänsterpartiet i Region Skåne in till en stor workshop om det kommande valet, politiska utmaningar och vilka vänsterns prioriteringar är och bör vara framöver. Alla medlemmar är välkomna!

Nu är det hög tid att börja planera för nästa års valrörelse. Från regiongruppens sida är första steget i denna process en workshop för alla medlemmar där vi diskuterar utformningen av ett nytt regionpolitiskt program.

Vi kommer att titta en del på det gamla programmet, utvärdera och blicka framåt. Vilka frågor behöver lyftas i ett nytt program som skall vara relevant de kommande fyra åren. Vad konkret är det vi som parti bör driva för att förändra sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur i progressiv riktning? Vilka frågor är de viktigaste och mest angelägna för regionens invånare? Var kan vi göra en verklig skillnad? Och vilka frågor är mest brännande för att sätta nedmonteringen av välfärden och den ökande ojämlikheten i fokus?

Välkomna!

 

Plats: Kvarnby Folkhögskola, Röda huset i Malmö, Industrigatan 4.

Tid: 10.00 – 16.00, lördag 2 september

Anmäl dig: senast den 25 augusti till Mikael Persson på e-post mikael.persson@skane.se